AOP2008:Etusivu

Kohteesta Turuxi
Versio hetkellä 8. maaliskuuta 2008 kello 22.54 – tehnyt Teroajk (keskustelu | muokkaukset)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Avoimien Ohjelmien Päivä — AOP'08

Työn VALOa

8.3.2008, Turku

Avoimien ohjelmien päivä 2008

Turuxi järjesti Avoimien ohjelmien päivän lauantaina 08.03.2008 klo 10-16 Turun ICT-talossa aivan Kupittaan rautatieaseman vieressä. Tapahtuman teemana oli 'Vapaat ohjelmat ammattikäytössä' .

AOP järjestettin jo viidettä kertaa. Pääasiallisena kohdeyleisönä olivat tällä kertaa edistyneet vapaiden ohjelmistojen käyttäjät, mutta myös muut olivat tervetulleita.

Tapahtuma keräsi n. 60 vierailijaa ympäri Suomea kuuntelemaan esityksiä, tapaamaan näytteilleasettajia ja käymään mielenkiintoisia keskusteluja. Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi sponsorit tarjosivat naisille pientä ylimääräistä kotiinviemistä.

Palaute tapahtumasta oli yleisesti ottaen hyvää. Ongelmiakin havaittiin, kuten valaistuksen vähäisyys (olimme enemmän tilanneet, mutta jossain oli ollut informaatiokatkos) ja kahvitarjoilun puuttuminen, joista Turuxi esittää pahoittelunsa. Tunnelma oli kuitenkin hyvä ja tapahtumasta poistuttiin hymyillen.

Tiedotamme tällä sivulla mahdollisesti verkkoon ilmestyvistä kuvagallerioista, videoista, esitysdioista ja artikkeleista koskien tapahtumaa. Kiitokset kaikille kävijöille, erityisesti hyvistä ehdotuksista tulevien vuosien varalle!

Turuxin puolesta,

Tero Kuusela AOP 2008, projektipäällikkö

Löytötavaroita

Auditorion etuosaan oli penkkirivin päähän jäänyt kassi, jonka arvioitiin kuuluvan IT-alan opiskelijalle. Kassin voi noutaa Asteriskin toimistosta ICT-talon kellarikerroksesta.


Ict-big.jpgTuruxi svglogo.svg

* VALO = Vapaat ja Avoimen Lähdekoodin Ohjelmat