Ero sivun ”Turuxi:Ajankohtaista” versioiden välillä

Kohteesta Turuxi
Loikkaa: valikkoon, hakuun
p (Ajankohtaista)
(Ajankohtaista)
Rivi 1: Rivi 1:
 
== Ajankohtaista ==
 
== Ajankohtaista ==
 
=== Heinäkuun tapaaminen ===
 
Heinäkuun [[Tapaaminen_20.07.2011|tapaaminen]] pidetään ulkotapaamisena Turun urheilupuistossa. Ohjelmassa mm. frisbeegolf.
 
 
=== Toukokuun tapaaminen ===
 
Toukokuun [[Tapaaminen_12.05.2011|tapaaminen]] pidettiin Jounilla. Aiheena oli Git.
 
  
 
=== Viikon VALO ===
 
=== Viikon VALO ===
Vuoden alussa käynnistyi Linux-Aktivaattorin vetämänä [http://viikonvalo.fi Viikon VALO] -projekti, jonka tarkoituksena on tehdä vapaita ohjelmia tunnetuksi puskaradion kautta esittelemällä kerran viikossa jokin vapaa avoimen lähdekoodin ohjelma tai vapaata materiaalia tarjoava palvelu. Projektiin voi osallistua [http://www.l-a.fi/Projektit/Viikon_VALO Linux-Aktivaattorin wikissä].
+
Viime vuoden alussa käynnistyi Linux-Aktivaattorin vetämänä [http://viikonvalo.fi Viikon VALO] -projekti, jonka tarkoituksena on tehdä vapaita ohjelmia tunnetuksi puskaradion kautta esittelemällä kerran viikossa jokin vapaa avoimen lähdekoodin ohjelma tai vapaata materiaalia tarjoava palvelu. Projekti jatkuu tänäkin vuonna. Projektiin voi osallistua [http://www.l-a.fi/Projektit/Viikon_VALO Linux-Aktivaattorin wikissä].
  
 
=== Keskustelu ===
 
=== Keskustelu ===
 
Turuxin www-sivuilla on nyt helppokäyttöinen [[Toiminta|web-irc]], jolla pääsee helposti tutustumaan turuxilaisiin ja keskustelemaan heidän kanssaan.
 
Turuxin www-sivuilla on nyt helppokäyttöinen [[Toiminta|web-irc]], jolla pääsee helposti tutustumaan turuxilaisiin ja keskustelemaan heidän kanssaan.

Versio 29. toukokuuta 2012 kello 14.22

Ajankohtaista

Viikon VALO

Viime vuoden alussa käynnistyi Linux-Aktivaattorin vetämänä Viikon VALO -projekti, jonka tarkoituksena on tehdä vapaita ohjelmia tunnetuksi puskaradion kautta esittelemällä kerran viikossa jokin vapaa avoimen lähdekoodin ohjelma tai vapaata materiaalia tarjoava palvelu. Projekti jatkuu tänäkin vuonna. Projektiin voi osallistua Linux-Aktivaattorin wikissä.

Keskustelu

Turuxin www-sivuilla on nyt helppokäyttöinen web-irc, jolla pääsee helposti tutustumaan turuxilaisiin ja keskustelemaan heidän kanssaan.