Ero sivun ”Turuxi:Ajankohtaista” versioiden välillä

Kohteesta Turuxi
Loikkaa: valikkoon, hakuun
p (Ajankohtaista)
(Ajankohtaista)
 
(16 välissä olevaa versiota 3 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
 
== Ajankohtaista ==
 
== Ajankohtaista ==
  
=== Lokakuun tapaaminen ===
+
Turuxin emoyhdistyksenä sen alusta saakka toiminut Linux-Aktivaattori ry on päättänyt purkautua. Turuxi toimii yhdistyksen lopettamisesta lähtien itsenäisenä vapaamuotoisena harrasteryhmänä.
Lokakuussa [[Tapaaminen_16.10.2010|tapaamme]] lauantaina 16.10. turuxilaisen kotona pientä purtavaa syöden ja keskustellen.
 
  
=== Elokuun tapaaminen ===
+
=== Keskustelu ===
Lokakuussa [[Tapaaminen_12.08.2010|tapaamme]] lauantaina 12.8. Petrillä.
+
Turuxin www-sivuilla on nyt helppokäyttöinen [[Toiminta|web-irc]], jolla pääsee helposti tutustumaan turuxilaisiin ja keskustelemaan heidän kanssaan.
 
 
=== Kesäkuun tapaaminen ===
 
Kesäkuussa [[Tapaaminen_10.06.2010|tapaamme]] taas kuun toisena torstaina 10.6. kello 18 alkaen. Tällä kertaa tapaamme ulkona Kupittaan puistossa frisbeen ja ehkä muiden pienten aktiviteettien merkeissä.
 
 
 
=== Toukokuun tapaaminen ===
 
Toukokuussa [[Tapaaminen_22.05.2010|tapasimme]] normaalista poiketen lauantaina grillauksen merkeissä.
 
 
 
=== Huhtikuun tapaaminen ===
 
Turuxin huhtikuun [[Tapaaminen_08.04.2010|tapaaminen]] pidettiin tuttuun tappaan [[Turku-sali]]ssa torstaina 8.4. kello 18 alkaen. Siis samoihin aikoihin kuin pääkaupunkiseudun [http://free-thursday.pieni.net/ Free Thursday].
 
 
 
=== Maaliskuun tapaaminen ===
 
Turuxin maaliskuun [[Tapaaminen_18.03.2010|tapaaminen]] pidettiin jälleen [[Turku-sali]]ssa torstaina 18.3. kello 18 alkaen.
 
 
 
=== Uusi vuosi, uusi vastaava ===
 
 
 
Vuoden vaihtuessa Turuxi ottaa historiallisen askeleen, kun työryhmän vastaava vaihtuu ensimmäistä kertaa. Turuxin perustamisesta eli vuodesta 2003 saakka vastaavana toiminut Tero Kuusela luovuttaa 11.9.2009 pidetyn [[Turuxi-tapaaminen_11.09.2009|kokouksen]] päätöksen mukaisesti vetovastuun [[Käyttäjä:PetriSalmela|Petri Salmelalle]]. Vanha vastaava kiittää kaikkia Turuxin toimintaan osallistuneita kuluneista vuosista ja toivottaa Turuxille pirteitä päiviä Petrin johdolla!
 
 
 
Tero Kuusela
 
 
 
=== Turuxi-py: Python-opintopiiri ===
 
 
 
Turuxin Python-ohjelmointikielen opintopiiri [[Turuxi-py]] kokoontui syksyn ja talven aikana torstaisin. Tapaamisista ja opetuksesta kertyneet muistiinpanot ovat selattavissa [[Turuxi-py|täällä]].
 
 
 
Liikkeelle lähdettiin aivan ohjelmoinnin alkeista ja tarkoituksena oli opetella enemmänkin ohjelmointia apuvälineenä Python kuin erityisesti Pythonia. Oppimateriaalina käytettiin verkosta luettavissa olevaa kirjaa [http://openbookproject.net/thinkCSpy/index.html How to Think Like a Computer Scientist].
 

Nykyinen versio 26. huhtikuuta 2014 kello 17.40

Ajankohtaista

Turuxin emoyhdistyksenä sen alusta saakka toiminut Linux-Aktivaattori ry on päättänyt purkautua. Turuxi toimii yhdistyksen lopettamisesta lähtien itsenäisenä vapaamuotoisena harrasteryhmänä.

Keskustelu

Turuxin www-sivuilla on nyt helppokäyttöinen web-irc, jolla pääsee helposti tutustumaan turuxilaisiin ja keskustelemaan heidän kanssaan.