Ero sivun ”Turuxi:Ajankohtaista” versioiden välillä

Kohteesta Turuxi
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Tulevat tapaamiset)
(Ajankohtaista)
 
(38 välissä olevaa versiota 4 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
 
== Ajankohtaista ==
 
== Ajankohtaista ==
  
=== Tulevat tapaamiset ===
+
Turuxin emoyhdistyksenä sen alusta saakka toiminut Linux-Aktivaattori ry on päättänyt purkautua. Turuxi toimii yhdistyksen lopettamisesta lähtien itsenäisenä vapaamuotoisena harrasteryhmänä.
  
Helmikuun tapaaminen pidetään ICT-talon aulatiloissa maanantaina 9.2. klo 17 alkaen. Useampi tunti varmaan istutaan, eli paikalle voi tulla myöhemminkin, mutta talon ovi menee jossain kohtaa (18? 20?) lukkoon. Sisältä voi tämän jälkeenkin päästää sisään.
+
=== Keskustelu ===
 
+
Turuxin www-sivuilla on nyt helppokäyttöinen [[Toiminta|web-irc]], jolla pääsee helposti tutustumaan turuxilaisiin ja keskustelemaan heidän kanssaan.
Saapumisohjeita löytää esim. [http://www2.linux-aktivaattori.fi/AOP2008:Opastus täältä].
 
 
 
Tarkoitus on tässä kuussa kokeilla, miten ICT-talo toimisi tapaamistilana. Tulevien tapaamisten paikasta syntyneekin keskustelua.
 
 
 
=== Suuntaviivoja vedetään uusiksi 2009 ===
 
 
 
Vuonna 2009 tullaan pitämään ainakin yksi Turuxin virallinen kokous. Tämä on turuxilaisten itse määrittelemä tapa tehdä virallisia päätöksiä Linux-Aktivaattorin työryhmänä. Kokouksen tarkka ajankohta selviää myöhemmin, mutta todennäköisesti se on ensi vuoden AOP:n jälkeen.
 
 
 
Kokouksessa tullaan käsittelemään Turuxin toimintatapoja sekä valitaan työryhmän vastaava (eli vetäjä). Toimintatapojen suhteen ainakin seuraavat asiat noussevat esille:
 
 
 
* Linux-Aktivaattorin työryhmänä toimiminen, koetaanko tämä malli edelleen mielekkääksi?
 
* Vastaavan "toimikauden" pituus, tulisiko se rajata ja järjestää valinta säännöllisin väliajoin?
 
* Työnjako, tulisiko vastaavan lisäksi määritellä muita tehtäviä helpottamaan vastaavan työtaakkaa?
 
* AOP:t, järjestetäänkö niitä edelleen ja mihin suuntaan niitä haluttaisiin kehittää?
 
* Muut toimintatavat, pyritäänkö etsimään uusia säännöllisesti järjestettäviä tapahtumia (nyt kuukausitapaamiset ja AOP:t)?
 
* Tapaamistila, Turku-salia ei voida enää kauaa käyttää -- missä nähdään jatkossa?
 

Nykyinen versio 26. huhtikuuta 2014 kello 17.40

Ajankohtaista

Turuxin emoyhdistyksenä sen alusta saakka toiminut Linux-Aktivaattori ry on päättänyt purkautua. Turuxi toimii yhdistyksen lopettamisesta lähtien itsenäisenä vapaamuotoisena harrasteryhmänä.

Keskustelu

Turuxin www-sivuilla on nyt helppokäyttöinen web-irc, jolla pääsee helposti tutustumaan turuxilaisiin ja keskustelemaan heidän kanssaan.