Ero sivun ”Turuxi:Ajankohtaista” versioiden välillä

Kohteesta Turuxi
Loikkaa: valikkoon, hakuun
p (Lokakuun tapaaminen – Python-opintopiiri)
(Ajankohtaista)
Rivi 1: Rivi 1:
 
== Ajankohtaista ==
 
== Ajankohtaista ==
 +
 +
=== Turuxi-py: Python-opintopiiri ===
 +
 +
Turuxin Python-ohjelmointikielen opintopiiri [[Turuxi-py]] aloittaa torstaina 22.10. klo 17 alkaen [[Turku-sali]]ssa. Jatkossa tavataan viikoittain torstaisin klo 17 alkaen, paikkana pääsääntöisesti Turku-sali. Tapaamiset jatkuvat pisimmillään klo 22 saakka. Liikkeelle lähdetään aivan ohjelmoinnin alkeista ja tarkoituksena on opetella enemmänkin ohjelmointia apuvälineenä Python kuin erityisesti Pythonia.
  
 
=== Lokakuun tapaaminen – Python-opintopiiri ===
 
=== Lokakuun tapaaminen – Python-opintopiiri ===

Versio 22. lokakuuta 2009 kello 12.53

Ajankohtaista

Turuxi-py: Python-opintopiiri

Turuxin Python-ohjelmointikielen opintopiiri Turuxi-py aloittaa torstaina 22.10. klo 17 alkaen Turku-salissa. Jatkossa tavataan viikoittain torstaisin klo 17 alkaen, paikkana pääsääntöisesti Turku-sali. Tapaamiset jatkuvat pisimmillään klo 22 saakka. Liikkeelle lähdetään aivan ohjelmoinnin alkeista ja tarkoituksena on opetella enemmänkin ohjelmointia apuvälineenä Python kuin erityisesti Pythonia.

Lokakuun tapaaminen – Python-opintopiiri

Lokakuun tapaaminen pidettiin torstaina 15.10.2009 Proffan kellarissa kello 19 alkaen. Ohjelmassa Python-opintopiirin aloitus ja suunnittelu.

Edellinen tapaaminen

Syyskuun tapaaminen oli perjantaina 11.9.2009 Turku-salissa kello 17-21. Ohjelmana esitys Inkscape-vektoripiirto-ohjelmasta. Ohjelmassa oli myös virallisempi osuus, jossa suunnittelimme tulevaisuutta.